torstai 7. lokakuuta 2010

sold

Huh hah hei! Nyt ollaan sit kodittomia.. Koti män kaupaks ja tavarat pitää roudata ulos marraskuun loppuun mennessä. Mitä ihmettä me taas ajateltiin, kun hetken mielijohteessa laitettiin tää myyntiin ja kahdeksassa vuorokaudessa se menikin kaupan.

Tätä asuntoa tulee kyllä ikävä, kun kuopus on syntynyt täällä asuessamme ja muutenkin tässä asunnossa on paljon ihania muistoja. Mutta alkaahan nää nurkat käydä hiukan ahtaiksi, joten jossain vaiheessa se muutto olis kuitenkin ollu edessä. Toivottavasti löytyis edes joku tilapäis ratkaisu..

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Hahaa, Onnea! Nyt ei varmaankaan tarvita enää tähän asuntoon remppareiskaa, mut ehkä sitten siihen tulevaan? ;) Koittakaas löytää hyvissä ajoin katto päänne päälle, talvi on jo tuloillaan :)

Anna kirjoitti...

Hei,

löysin teille talon/asunnon(tai siis kirjaston...) Se Holstin vanha 60-luvun tasakattoinen kirjasto on myynnissä ja oon aina ohi ajaessa miettinyt, että siitä sais mahtis kodin. Ja neliöitäkin on ihan hirveesti, eikä maksais paljoakaan! Oispahan aika persoonallinen asumus :-D

tuittu kirjoitti...

Joo kiitokset onnitteluista! Hiukan tuli yllätyksenä tuo nopea myynti! Ei tarvita reiskaa tähän asuntoon, mut seuraavaan luultavasti kyllä. Se homeessa ilmeisesti se rakennus, muuten olis kyllä oiva vaihtoehto! Lisää ideoita otetaan vastaan ettei tarvis ryhtyä iglun tai jäälinnan rakentajiksi;)